4 jam geledah apartmen mewah Jho Low, ini yang SPRM jumpa!

4 jam geledah apartmen mewah Jho Low, ini yang SPRM jumpa! - Salam/Hi sahabat VHarian, Dalam video/artikel kali ini bertajuk 4 jam geledah apartmen mewah Jho Low, ini yang SPRM jumpa!, kami telah menyediakan konten ini dengan baik untuk anda tonton atau baca dan ambil informasi melaluinya. Semoga isi perkongsian Info Politik, Info Semasa, yang kami kongsikan ini dapat anda fahami. Baiklah, selamat menonton/membaca artikel di bawah. Sekiranya tidak faham, boleh scroll ke bawah untuk terus lihat video/artikel berkenaan.

Tajuk : 4 jam geledah apartmen mewah Jho Low, ini yang SPRM jumpa!
Link Artikel/Video : 4 jam geledah apartmen mewah Jho Low, ini yang SPRM jumpa!

Baca juga


4 jam geledah apartmen mewah Jho Low, ini yang SPRM jumpa!

SPRM hari ini menyerbu unit apartmen servis yang didakwa milik Jho Low berhampiran di KLCC, ibu negara.

Menurut portal The Star Online, serbuan itu adalah hasil maklumat yang tidak dinamakan.
Laporan yang memetik sumber itu mendakwa tiada barangan signifikan ditemui semasa serbuan yang bermula jam 2 petang dan berakhir empat jam kemudian.

Berdasarkan foto-foto serbuan yang diperolehi oleh Malaysiakini, unit itu tidak diduduki dan dijadikan sebagai sebuah pejabat kecil.

Difahamkan bahawa SPRM terpaksa memecah masuk ke unit berkenaan sebelum menjumpai beberapa ikatan wang tunai RM100, mesin memotong kertas, papan putih dan mesin fotokopi.

Sementara itu, Press China, yang juga memetik sumber, mendakwa bahawa hasil maklumat datang daripada bekas pegawai Datuk Seri Najib Razak yang ditahan berhubung siasatan 1MDB awal minggu ini.

Menurut iproperty.com.my, harga purata untuk hartanah itu adalah RM3 juta manakala harga sewa pula adalah RM7,000.

Inilah premis ketujuh yang diserbu berkaitan dengan siasatan 1MDB.

Sebelum ini, enam hartanah yang diserbu oleh polis juga dikaitkan dengan Najib.

Sumber MK